In Nyheter

UFC-RESA TILL NEW YORK – EN VIP-UPPLEVELSE MED OHMBET.

Ohmbet gör det igen; anordnar ännu en fantastisk MMA-resetävling. Denna gången får vinnaren + en vän åka till New York och titta på UFC217 live i Madison Square Garden!
Du och din vän kommer att få njuta av denna UFC-gala från fantastiska sittplatser i arenan, flygas in som mästare och få tillbringa hela vistelsen på ett av de klassiska Marriott-hotellen.

Rekommendera en vän till ohmbet.se mellan den 1: a september – 20:e oktober så har ni båda chansen att vinna denna eftertraktade resa där alla kostnader ingår.
Nya medlemmar som öppnar ett konto hos ohmbet.se samt gör en insättning och placerar spel på MMA under de angivna datumen är också med och deltar.

VINSTPAKETET:

   UFC-biljetter: UFC217 New York

¤ Två platser i Madison Square Garden den 4:e november där Georges St Pierre gör en förväntad comeback efter fyra års uppehåll för att möta ”UFC middleweight världsmästaren” Michael Bisping! Galan hålls i en av de mest berömda och anrika sportarenorna i världen; Madison Square Garden.

 

   Flyresa till New York

¤ Ohmbet bokar biljetterna, planerar och arrangerar hela resan i minsta detalj från din hemstad. Du behöver inte bekymra dig om något alls utan kan koncentrera dig helt på att njuta av en fantastisk resa som kommer att ge dig en unik upplevelse.

 

  Boende på Hotell Marriott i NY City

¤ Marriot kommer att vara ditt hem under vistelsen i New York. Vi ser till att du är i händelsernas centrum med nära till ”action” och nära till festligt nattliv samt dina favoritfighter.

Så här gör du för att kunna vinna Ohmbets UFC 217-resan:

Som vanligt är det mycket enkelt att delta:

1. Värva minst en vän-/vänner till ohmbet.com mellan perioden 1: a september – 20:e oktober. Se till att din värvade vän anger DIN Ohmbet spelar-id i bonuskodsfältet när hen öppnar ett konto på Ohmbet.

2. Att din vän gör en insättning och är aktiv – din vän har självklart rätt till att få Ohmbets välkomstbonus.

3. Nya kunder som öppnar ett konto och placerar spel på MMA är också automatiskt med i utlottningen för att vinna resan.

PRISER

Plats

Pris

1. Resa för 2 till New York inklusive boende och UFC-biljetter.
2. 2000 kr freebet-bonus hos Ohmbet.
3. 1000 kr freebet-bonus hos Ohmbet.

Det finns inga begränsningar i antalet vänner som du kan värva; ju fler vänner du värvar desto större är chansen att du vinner. Dragningen sker den 21:a oktober kl 20:00 där vi kommer att presentera vinnarna.

Så nu är det bara att sätta igång att värva dina vänner. Eller öppna ett konto hos ohmbet redan idag!


Regler för deltagande
– Kampanjen pågår mellan 1:a September till och med den 20:e oktober.
– 21:a oktober kommer vi att kontakta vinnarna via telefon mellan 10:00 – 15:00.
– Vinnaren kommer även att presenteras på Ohmbet och dess socila medier.
– Priset kan inte överlåtas och kan inte heller bytas ut mot något annat föremål eller kontanter.
– Om priset har accepterats men senare avbokas av vinnaren, kommer inget kontantpris eller övrig kompensation att erbjudas.
– Vid händelse då en utsedd vinnare inte förmår att resa kommer en annan vinnare att utses genom en lottning.
–  Alla deltagare i denna kampanj godkänner och accepterar publiceringen av hans / hennes användarnamn i alla sammanhang relaterad till kampanjen.​​​​​​​
– Ohmbets allmänna regler och villkor gäller. 

Senaste nytt